Livsmedisin helhetlig psykoterapi

Om Livsmedisin

Livsmedisin helhetlig psykoterapi tar utgangspunkt i et holistisk perspektiv, hvor samtaler i kombinasjon med andre behandlingsformer vil være i fokus for helingsprosessen.

Linda

Psykoteraput Linda Hermann

De fleste mennesker har på ett eller annet tidspunkt i livet opplevd at de står fast i destruktive mønstre hvor det er vanskelig å se muligheter og finne konstruktive strategier. Gjennom erkjennelse, økt selvinnsikt, kunnskap og forståelse, har jeg tro på at vi i større grad kan utnytte vårt potensiale og mestre hverdagen bedre. En helingsprosess kan være krevende og ta tid, men den kan være lettere å bære dersom vi opplever å ha støtte rundt oss.  Jeg vil møte deg med varme og ydmykhet, og være der for DEG på din livsreise.

I møte med andre mennesker er jeg opptatt av å se HELE mennesket, og at hver og en er unik! Alle har vi styrken og ressursene i oss til å gjøre de endringer som trengs for å få det bedre. Men noen ganger trenger vi hjelp til å finne ut av hvilke behov vi har og hva som skal til. Jeg vil hjelpe deg med å finne ut av hvordan du kan bruke din livskraft til å hjelpe deg selv til en bedre helse og personlig utvikling. Jeg vil vise deg respekt, forståelse og være lyttende. Mitt utgangspunkt er at det finnes håp og muligheter for alle mennesker, og at svarene for hva som er riktig ligger i hver og en av oss. Jeg vil hjelpe deg med å finne de svarene og mulighetene som er riktig for DEG!

Jeg har flere års erfaring fra å arbeide med mennesker som trenger støtte, veiledning og å bearbeide vonde og utfordrende opplevelser. Min erfaring er at ved å forstå seg selv bedre kan man lettere gjøre gode og konstruktive livsvalg. Klienter tar kontakt med meg med ulike problemstillinger, og du er velkommen med det som opptar deg!

I min praksis har jeg fokus på samtaleterapi i kombinasjon med ortomolekylær medisin (biomedisin), samt andre metoder som kan fremme bedre helse. Min erfaring er at kropp og følelser gjensidig påvirker hverandre, og det er viktig med en helhetlig årsaksforståelse for å finne ut av hvilke behandlingstiltak som kan være til hjelp. Ulike forskningsresultater og klienthistorier viser at biokjemiske ubalanser kan påvirke vår psykiske helse. Blant annet kan maten vi spiser gjøre oss syke og gi utslag i sterke mentale plager og symptomer.

Jeg har erfaringskompetanse fra proteinintoleranse for gluten og kasein (npif.no), sukkeravhengighet (semsa.no) og det å være høysensitiv (hsperson.no).

Jeg har flere års helsefaglig utdanning innenfor barnevernspedagogikk, gestaltterapi, psykologi grunnfag, arbeidspsykologi, familieveiledning og jeg er sertifisert Nada akupunktør. Jeg har og fullført ulike kurs blant annet innenfor resonnansbehandling, intelligent touch, meditasjon, yoga, qi-gong, puste-teknikk m.m.

Kontakt meg for en uforpliktende samtale.

Alt godt fra psykoterapeut Linda Hermanns

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Til informasjon

Alt innhold er beskyttet av Åndsverksloven og det er ikke tillatt å kopiere innhold på denne nettsiden uten samtykke av Linda Hermanns. Linda Hermanns er rettmessig eier av alle artikler fra fagpersoner, eller har fått tillatelse til å publisere disse på Livsmedisin.no.
%d bloggere liker dette: